Team Serenity

Serenity is geen commerciële sportschool, maar wel een brug tussen sportschool en personal trainen. Binnen de traditionele fitnesscentra was aanvankelijk het bewegen vaak primair gericht op het stellen en behalen van fysieke doelen: conditie verbeteren, sterker worden, afvallen of strakker worden, ook wel cosmetisch sporten genoemd. Vanwege deze fysieke benadering ontstond er nogal eens een flaneer cultuur in de snelle wereld van de sportscholen, een stempel waar we helaas nog steeds moeilijk vanaf komen.

Wij willen anders zijn! dus besteden we veel aandacht aan een socialere sfeer, exclusiviteit, persoonlijke aandacht, geen cultuur van zien en gezien worden, maar een plaats waar je je oprecht welkom en veilig voelt, geen massa’s mensen en het liefst als het weer het toelaat dan sporten we lekker in de buitenlucht midden in de natuur. De formule fitnessen of sporten op afspraak en groepstrainingen inclusief koffie, thee en sportdrankjes doet hierin een positieve bijdrage, mensen blijven na de training nog even hangen, gezellig samen wat drinken en bijkletsen. Hierdoor is het ook mogelijk om anytime 24/7 per dag op afspraak te komen sporten. In de kleedkamers ligt als extra service een schone handdoek voor je klaar, ben je klaar met je training dan wassen wij je handdoek weer schoon. Wij zijn overtuigd dat als mensen het naar hun zin hebben, ze blijven komen.

Serenity is gevestigd op het terrein van Dressuurstal Seren op een schitterende locatie aan de rand van Vorden. Door deze geweldige ligging stap je letterlijk en figuurlijk in een andere wereld. Er heerst “sereniteit” waardoor je het snelle leven, wat van ons verwacht wordt, even achter je laat. Bij binnenkomst kom je in onze loungeruimte terecht waar een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar staat. Op de bovenverdieping bevindt zich de fitnessruimte met een geweldig uitzicht op de paarden binnenbak en aan de andere kant uitzicht op de buitenbak en het prachtige beschermde natuurgebied van het Geldersch landschap.

De HIIT, spinning en Yinyoga ruimte bevinden zich op een andere gedeelte van het terein waardoor je geen sportschool gevoel ervaart.

Zin om een keer langs te komen?

Je bent altijd welkom!

Wij staan voor:

  • Persoonlijke Benadering

  • Samen elkaar beter maken

  • Grenzen Verleggen

  • Een gezonde lifestyle

  • Inspiration, Motivation, Dedication!