Fit & Ride

Voor u die nog meer uit het paard en jullie prestaties wil halen bieden wij u een uniek concept.
Onder begeleiding van Hendrik in onze speciaal voor u samengestelde fitness zaal, leert u hoe u nog meer controle, kracht en souplesse kan halen uit uw lichaam waardoor uw training te paard onder begeleiding van Fenneke nog meer resultaat zult boeken dan ooit te voor!

Onze huidige maatschappij vraagt veel van ons, het tempo ligt hoog en we krijgen dagelijks een flinke portie informatie en prikkels te verwerken. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat een lifestyle, waarin de fysieke en geestelijke gezondheid in balans zijn, de vruchten afwerpt. Je voelt je vitaler, gezonder, gelukkiger en je functioneert beter.
Het zoeken naar de juiste balans is 1 van de grootste uitdagingen van deze tijd “balans komt je helaas niet aanwaaien”. Je moet jezelf de moeite waard vinden en bewust investeren in je fysieke en geestelijke gezondheid.

Een gezonde lifestyle is een keus!

Met andere woorden, jij bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen bewegings- en voedingspatroon, je persoonlijke, spirituele sociale ontwikkeling, ontspanning, stressmanagement en je belastbaarheid. Maar waar begin je? en belangrijker nog, hoe hou je dit vol?

In de ondersteuning hiervan schuilt onze belangrijkste pijler!
Fit en ride is ons product waar wij achter staan.
Ruiters en paarden veranderen in hun lifestyle, vraagt voor elke ruiter en paard een andere benadering. Waar Fenneke in de rijbaan aanwezig is om de techniektraining te verbeteren in het correct uitvoeren van de oefeningen op het paard, is Hendrik juist bezig met de ruiter in onze speciale ontworpen fitnessruimte.

Door onze jarenlange ervaring en nodige opleidingen zijn wij in staat om jou als ruiter uit je eigen veilige zone te halen en een “life-style change” ondergaat zodat de communicatie met je paard zal verbeteren en de gevraagde oefeningen nog beter tot zijn recht komen en jijzelf nog sterker, vitaler en leniger in het zadel zal voelen.

Meedoen?